Etusivu Uutiset Hae töihin Avagrolle!

Hae töihin Avagrolle!

Avagro Oy on Laitilassa toimiva maa- ja puutarhatalouden sekä erikoiskoneiden ja –laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Päätuoteryhmiämme ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten-, marjojen- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Tavarantoimittajamme sijaitsevat useassa Euroopan maassa kuten Italiassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, sekä Israelissa ja Intiassa. Kaikki ne edustavat oman alansa ehdotonta kärkeä. Työntekijämäärämme on 8 ja liikevaihtomme n. 2,5 milj. €. Toimintamme on kannattavaa ja se on viimeisten vuosien aikana jatkuvasti laajentunut. Haluamme olla kustannustehokas ja asiantunteva, asiakkaitaan hyvin palveleva yritys. Hyvät tuotteet ja osaava henkilökuntamme mahdollistavat yrityksen kasvun ja jatkuvan kehittämisen.

 

Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työn jossa jokainen päivä on erilainen. Tässä työssä oppiminen ei ikinä lopu ja sinulla on alati mahdollisuus kehittää itseäsi uusilla osa-alueilla. Oma-aloitteisuus, markkinointihenkisyys ja itsenäinen työskentelytapa sopivat tähän työyhteisöön ja saat niistä kiitosta. Pääset käyttämään ja kehittämään kielitaitojasi. Pienessä työporukassamme on hyvä henki ja työpaikkana Avagro on monin tavoin joustava ja ottaa huomioon myös perheellisen työntekijän haasteet. Haemme joukkoomme lisää innostuneita osaajia. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Oletko sinä joku seuraavista?

 

Lannoitemyyjä / Tuotepäällikkö

Sinulla on maatalous- /puutarha-alan kokemusta ja tietoa kasviravitsemuksesta ja mahdollisesti myös lannoitteiden myynnistä. Olet innovatiivinen, omatoiminen, markkinointihenkinen ja motivoitunut kehittämään nestelannoitteidemme myyntiä sekä tekemään uusasiakashankintaa. Käytössäsi ovat vahvojen päämiestemme tuki ja erittäin mielenkiintoiset tuotteet. Kielivaatimuksena englanti ja ruotsi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tekninen myyjä /Tuotepäällikkö

Sinulla on maatalous-/puutarha-alan kokemusta, olet teknisesti taitava ja alan koneet ovat sinulle tuttuja. Monipuoliseen työhösi kuulu kastelukomponenttien, koneiden sekä varaosien myyntiä sekä kastelusuunnitelmien tekoa. Tuotepäällikön ominaisuudessa hoidat myös sinulle uskottujen tuoteryhmien markkinointia. Tehtävä edellyttää kykyä oman toiminnan kehittämiseen, oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työskentelytapaa, hyviä IT-taitoja ja vähintään englannin kielen taitoa. Lopullinen toimenkuva ja tehtävä riippuvat henkilöstä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähettämön kausityöntekijä

Olet ahkera ja vastuuntuntoinen. Työtehtäviisi kuuluvat tavaran vastaanotto, kokoonpanotyöt, tilausten keräily ja lähetys sekä varaston siisteydestä huolehtiminen. Tuotetiedon karttuessa pääset palvelemaan asiakkaita tiskille.

Tämä on hyvä mahdollisuus, vaikka alan opiskelijalle. Työt alkavat aikaisin keväällä, sopimuksen mukaan ja loppuvat syksyllä, myöhemmin sovittuna ajankohtana, mutta sopivan henkilön löytyessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

 

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Anssi Väättänen (0500 226152) tai Anne Nurmi ( 045 7734 2850)

Hakemukset: info@avagro.fi  (Otsikkoon maininta mitä tehtävää haet)