Etusivu Uutiset Agrisem jankkurit Avagron valikoimiin

Agrisem jankkurit Avagron valikoimiin

Avagro aloittaa Agrisem International jankkureiden maahantuonnin. Agrisem on ranskalainen yritys jonka tuotevalikoimaan kuuluvat jankkureiden lisäksi muokkaimet ja kylvökoneet. Tutustu Agrisemin kotisivuihin osoitteessa http://www.agrisem.com/en/, päivitämme omat tuotesivumme Agrisemin osalta pian.

Agrisemin järeissä jankkureissa on 200x200mm teräspalkkirunko. Terät on mahdollista varustaa karbidipinnoitetulla kärjellä, joka lisää terien käyttöikää. Jankkurien piikit ovat joko murtopulttikiinnityksellä tai kivisemmille maille suositellaan Non-Stop jousikiinnitteisiä piikkejä, jotta voit työskennellä ilman keskeytyksiä. Terien määrän voit valita itsellesi sopivaksi.

Patentoitu terän rakenne nostaa maata ylös luoden aaltomaisen liikkeen. Aallonharjalla maan rakenne on löyhempi ja jankkurin terä voi vetää uran maahan vaivattomasti ilman tukoksia. Maa murentuu tasaisesti eikä jankkuri nosta pintaan suuria kokkareita. Jankkuri rikkoo kyntökerroksen kovan pohjan, jolloin kasvien juuret pääsevät tunkeutumaan kosteaan maahan kyntökerroksen alapuolella ja kestävät näin paremmin kuivuutta. Jankkuroinnin ja kasvien juurten yhteisvaikutus parantaa maan laatua ja vaikuttaa varsinkin vesitalouteen niin, että pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen ja toisaalta veden kapillaarinen nousu parantuu ja pellossa riittää paremmin kosteutta kasveille myös kuivina aikoina.

Katso myös video:

  http://www.youtube.com/watch?v=pPkrmS_N4s0&list=PL-oU24PHZjYedkaINFugKt_ixBi0TqZ5X&index=9