Pesukoneet

Allround vihannesten ja perunoiden pesukoneet pesevät tuotteet pyörivässä rummussa, joka pyörii vesialtaassa. Veden määrä on säädettävissä. Kiertovesipumppu kierrättää vettä ja suihkuttaa sitä tuotteiden päälle suutinten kautta.
Erillinen sarja suuttimia on sijoitettu purkuelevaattorin päälle, niillä huuhdellaan vielä pesty tuote puhtaalla vedellä. Allround vihannesten ja perunoiden pesukoneet käsittelevät tuotetta hellävaraisesti ja varmistavat, että tuote on puhdas ja valmis jatkokäsittelyyn.
 

Kaikki mallit:

C-mallit
C – mallissa vesi valuu heti pois pesurista. Vettä suihkutetaan ylhäältä suoraan tuotteen päälle. Tässä mallissa ei ole mahdollista upottaa tuotetta veteen. Tämän takia kone sopii ainoastaan sellaisille tuotteille, jotka eivät ole kovin herkkiä kuten esimerkiksi porkkana.

U-mallit
U-mallin pesukoneet kierrättävät käytetyn veden. Tärkeintä tässä koneessa on vesitalous ja sen mukanaan tuoma taloudellinen säästö. Käytettävä vesi kierrätetään koneen alla olevan altaan kautta.

UK-mallit
UK- mallin pesukoneet ovat samanlaisia kuin U-tyypin koneet sillä erotuksella kuitenkin, että vesi kierrätetään koneen sisällä. Pesussa irtoava maa-aines poistetaan koneen pohjassa olevan ketjun avulla. Tämä ketju kytkeytyy päälle, kun pesuprosessi keskeytetään väliaikaisesti esim. lounastauon ajaksi tai päivän päätteeksi.

PD-mallit
PD-mallin koneet ovat samanlaisia kuin U-mallin koneet. Käytettävä vesi kierrätetään koneen alla olevan altaan kautta. Erona on kuitenkin se, että kiven- ja kokkareenerottelija sijoitetaan pesukoneen eteen, jolloin suuret kokkareet ja kivet poistuvat ennen pesua. Tämän ominaisuuden takia kone soveltuu hyvin esimerkiksi perunan käsittelyyn.

PDK-mallit
PDK-mallin koneet ovat samanlaisia, kuin UK-mallin koneet. Vettä kierrätetään koneen sisällä ja irronnut maa-aines poistetaan ketjulla. Ketju kytkeytyy päälle, kun pesuprosessi keskeytetään väliaikaisesti esim. lounastauon ajaksi tai päivän päätteeksi. Erona on kuitenkin se, että kiven- ja kokkareenerottelija sijoitetaan pesukoneen eteen, jolloin suuret kokkareet ja kivet poistuvat ennen pesua. Tämän ominaisuuden takia kone soveltuu hyvin esim. perunan käsittelyyn.

Oletko kiinnostunut tästä? Ota yhteyttä!