Kutsu KoneAgriaan

Kutsu KoneAgria 2015 Tampere
Eikö viesti näy? Lue selaimessa.

Tervetuloa KoneAgriaan Tampereelle!

Avagron osastolla voit nähdä Tosellin uuden nostolaitekiinnnitteisen ilma-avusteisen ruiskun nyt Euroopan ensiesittelyssä! Näytillä myös AFT:n isompi malli traktorisovitteisesta salaojakoneesta. Osastollamme pääset tutustumaan lisäksi kasteluun ja Flex sekä Coda nestelannoitteisiin. Steketeen laajasta valikoimasta on esillä erilaisia harojen ja riviväliruiskujen komponentteja. Esittelemme myös Agrisem jankkureille patentoidun ainutlaatuisen TCS terärakenteen, joka nostaa maata aiheuttaen siihen vesitaloutta parantavia pystysuoria halkeamia ja samalla vähentäen jankkurin vetovastusta.

Näyttely on avoinna 8. -10.10. to-pe klo 9-17, la 9-16.
Tervetuloa osastollemme C 708!

Lisätietoa näyttelystä!

AFT 100 salaojituskone
Isompi traktorisovitteinen malli AFT:ltä.Katso video!

Steketee rikkaharat ja riviväliruiskut

Yhteensopivista elementeistä rakennetut rikkaharat ja riviväliruiskut, jotka räätälöidään viljelijän tarpeen mukaan. Valikoimassa erilaisia ruiskutushuppuja ja -suojakoteloita, haraelementtejä erilaisin terävaihtoehdoin, sormiharoja, myös kameraharat! Katso video porkkanan riviväliruiskusta!

Toselli Kompakt
Toselli puhallinruisku, 1000 litran säiliöllä, 12 metrin puomilla. Puomissa Dualcone suuttimet ja käännettävä ilmakanava.
Agrisem jankkurit
Neliteräinen jankkuri, jonka patentoitu TCS terärakenne nostaa maata aaltomaisella liikkeellä. Terät varustettu murtopulteilla tai Non-Stop jousilaukaisimella kuten videossa. Katso video nurmijankkurista!