Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Kastelu- ja pölynsidontajärjestelmät Avagrosta!

Kastelu- ja pölynsidontajärjestelmät Avagrosta!

 

Kastelu- ja pölynsidontajärjestelmät Avagrosta!

Yksilöllisesti suunnitellut kastelu- ja pölynsidontajärjestelmät ratsastuskentille ja maneeseihin!

Kuinka paljon käytit aikaa ratsastuskentän/ maneesin kasteluun viime kesänä? Joko ehdit kyllästyä sadettimien siirtämiseen tai säiliön täyttämiseen? Pölyämätön kenttä on luksusta ratsastajalle ja parantaa myös hevosten ja opettajan työskentely olosuhteita. Avagro suunnittelee sinulle kastelujärjestelmän joka on aina käyttövalmis ja jota ei tarvitse koota pois kastelun jälkeen!

Vesilähteenä voi toimia kentän leveydestä riippuen tavallinen vesijohtoverkosto tai mikäli käytössä on joki tai lampi, kasteluvesi voidaan tuoda siitä erillisellä pumpulla, jotka kuuluvat myös Avagron valikoimaan. Pumpun käyttövoimana voi mahdollisuuksien mukaan olla joko sähkö tai traktorin voimanotto.  Järjestelmä koostuu runkolinjasta ja muoviputkilla toteutetuista syöttölinjoista, jotka voidaan sijoittaa osittain tai kokonaan maan alle. Esimerkiksi pihan läpi tai kentän portin kohdalla kulkevat putket kannattaa upottaa maan alle. Sadettimet asennetaan kiinteästi aitaan ja niiden koko, suuttimet ja lukumäärä lasketaan niin, että koko kenttä kastuu tasaisesti. Sadettimet ovat sektorisadettimia, jotka heittävät vettä ainoastaan kentän aitojen sisäpuolelle, joten ylimääräistä vettä ei kulu. Järjestelmän talvihuolto on vaivatonta, järjestelmää ei tarvitse koota pois talveksikaan, vain pumppu ja mahdolliset metalliset nousuputket tulee tyhjentää. Suunnitelmaa varten meidän täytyy tietää kasteltavan kentän koko ja sen etäisyys käytettävästä vesilähteestä.

Avagro toimittaa kastelujärjestelmät myös viheralueille ja maa-ja puutarhatalouden käyttöön. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset viljelykoneet erikoiskasveille. Tutustu kotisivuihimme http://www.avagro.fi
 

Soita ja kysy lisää!
 

Anne Nurmi
Puh. 045 77342850
anne.nurmi@avagro.fi