Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet Kasvulle 8/2014 - Korjuun apuvälineet

Avaimet Kasvulle 8/2014 - Korjuun apuvälineet

Avaimet kasvulle 8/2014


Apuvälineet korjuun avuksi ja perunan parhaaksi

Kun satoon on panostettu koko kasvukausi, ei perunan hellävaraisesta korjuusta enää kannata tinkiä. Suhteellisen pienillä investoinneilla takaat perunalle pehmeämmän laskun koneen säiliötä tyhjentäessäsi. Kärryyn tai laatikkoon ensimmäisenäkään putoavat perunat eivät kolhiinnu ja korjuutappiot pysyvät pieninä. Hyväkuntoinen sato kestää myös paremmin varastointia.

Laatikointisuppilo
Suppilo helpottaa perunan korjuuta laatikoihin. Koneen puolella oleva verkkoikkuna helpottaa kuljettajan työtä.

 

Agrodustin Big Bag suursäkintäyttölaite
Täyttölaitteen pehmustettuun kaukaloon mahtuu suursäkillinen perunaa. Kaukalo voidaan täyttää matalalla putoamiskorkeudella. Tutustu kotisivuilla ja katso video!
Stop Shock pudotuksenvaimennin
Pudotuksenvaimennin pressuja on saatavana erikokoisia. Pressut kiinnitetään kiinteästi peräkärryn etulaitaan ja takalaitaan joustavilla liinoilla.
Yleismallinen laatikointisuppilo sopii kaikkiin säiliökoneisiin, kaksi eri leveyttä. Suppilon sisällä olevat hihnat hidastavat perunan pudotusta. Reunat on pehmustettu, joten perunat eivät kolhiinnu laatikon reunoja vasten.Tutustu kotisivuilla!
Kiinnitä säkki täyttölaitteen pidikkeisiin, avaa pohjaluukku ja nosta trukilla tai etukuormaimella. Perunat vierivät säkkiin, johon tulee lisää tilaa sitä mukaa kun säkkiä nostetaan. Säkki täyttyy tasaisesti ja pysyy tukevasti pystyssä. Myös viljalle!
Stop Shock ottaa iskun vastaan ja laskee hiljalleen alaspäin perunakuorman kasvaessa sen päällä. Kun kuorma tyhjennetään kippaamalla, pressu nousee takaisin ylös. Tutustu kotisivuilla!