Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet Kasvulle 7/2016 Mara, AFT, Agrisem

Avaimet Kasvulle 7/2016 Mara, AFT, Agrisem

Avaimet kasvulle 7/2016
Mara, AFT ja Agrisem

Avagron keltamusta värisuora maanmuokkaukseen!

Avagron valikoimasta löydät koneet peltosi vesitalouden ja kasvukunnon parhaaksi. Salaojitus, jankkurointi ja maantasaus ovat avaimet, joilla saat peltosi parhaan potentiaalin käyttöön.
 

Mara Laserlanat


Klikkaa kuvaa ja katso video!

Mara tasaa pellon pinnan optimaaliseen viettoon. Pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen, kasvit eivät kärsi poutivilla harjanteilla ja kosteusolot tasoittuvat. Ravinteet pysyvät tasaisesti pellolla eivätkä valu notkelmiin. Pinnaltaan, kosteusoloiltaan ja ravinnetilaltaan tasainen pelto tuottaa tasaisen sadon ja helpottaa sadonkorjuuta. Ainekset hyvään satoon ovat koossa!

Mara -lanat ovat työleveyksiltään 2 - 7 m. Lanan laserlaitteet ja vetovastuksen tunnustelu ohjaavat lanan korkeutta automaattisesti, joten tasoitustyö on helppoa.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!
Mara -lanan terä on suunniteltu maansiirtoa varten. Terä leikkaa maata tehokkaasti, terävässä kulmassa maahan nähden. Pitkien sivulevyjen sekä korkean terän ansiosta lanalla pystyy siirtämään suuren määrän maata kerralla. Tasaukseen tarkoitettu Livella tietokoneohjelma optimoi tasauksen taloudellisesti eli suunnittelee maan siirron aikaa ja polttoainetta säästäen.  

 

AFT Salaojakoneet


Klikkaa kuvaa ja katso video!

Avagrolta saat myös AFT Thenchers traktorisovitteiset salaojituskoneet. Pienempi AFT45 sopii hyvin korjaussalaojituksiin ja kaapelointitöihin. Kone sopii niin maanviljelijöille kuin viherrakentajillekin kompaktin kokonsa ansiosta. Suurempi AFT100 -malli sopii myös isompiin ojitustarpeisiin. Tämän koneen kapasiteetti riittää myös urakointiin.

Koneisiin voidaan liittää laserlaitteet, jolloin voidaan vetää ojiin vietot automaattisesti. Koneissa on valtava määrä erilaisia kokoonpanovariaatioita kaivuusyvyyden ja ojan leveyden suhteen. Lisävarusteena saatavana mm. putkikelat ja ohjurit sekä sorasuppilot. Traktorin vaatimuksena on hydrostaattinen tai ryömintävaihteisto.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!
 

Agrisem Jankkurit


Klikkaa kuvaa ja katso video Grassland mallista!

Agrisem -jankkurien patentoitu terän rakenne nostaa maata ylös luoden aaltomaisen liikkeen. Aallonharjalla maan rakenne on löyhempi, maa murentuu tasaisesti eikä pintaan nouse suuria kokkareita. Jankkuri rikkoo kyntökerroksen pohjan ja päästää kasvien juuret  tunkeutumaan kosteaan maahan. Jankkuroinnin ja kasvien juurten yhteisvaikutus parantaa maan rakennetta ja vaikuttaa varsinkin vesitalouteen niin, että pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen ja toisaalta veden kapillaarinen nousu parantuu.

Cultiplow -mallit ovat itsenäisiä koneita jankkurointiin. Cultiplown erikoismalli on Grassland -jankkuri, jota voit käyttää myös kasvuston ollessa pinnalla. Jankkuri toimii esimerkiksi nurmilohkoilla ja laitumilla, joilta voidaan kerätä sato vielä jankkuroinnin jälkeenkin. Combiplow -yhdistelmäkoneet on tarkoitettu nostolaitesovitteisten työkoneiden ja traktorien väliin.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!

 

Agrisemilta myös uusi EasyCarbi terä, jossa vaihdettavat karbidikulutuspalat. Agrisemin patentoitu TCS-terä on erittäin leveä ja maahakuinen. Terän pysty asento sekä kaareva ojas nostavat ja murentavat koko muokkauskerroksen.
Mara 60MDE, teliakseli perhosripustukselle sekä erilliset kuljetuspyörät mahdollistaa leveänkin lanan kompaktin kuljetuksen ja säilytyksen, kuljetusleveys 2,5 m.