Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet Kasvulle 4/2015 Mara, AFT, Agrisem

Avaimet Kasvulle 4/2015 Mara, AFT, Agrisem

Avaimet kasvulle 4/2015
Mara, AFT ja Agrisem

Avagron keltamusta värisuora maanmuokkaukseen!

Avagron valikoimasta löydät koneet peltosi vesitalouden ja kasvukunnon parhaaksi. Salaojitus, jankkurointi ja maantasaus ovat avaimet, joilla saat peltosi parhaan potentiaalin käyttöön.

Mara Laserlanat


Klikkaa kuvaa ja katso video!

Mara tasaa pellon pinnan optimaaliseen viettoon. Pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen, kasvit eivät kärsi poutivilla harjanteilla ja kosteusolot tasoittuvat. Ravinteet pysyvät tasaisesti pellolla eivätkä valu notkelmiin. Pinnaltaan, kosteusoloiltaan ja ravinnetilaltaan tasainen pelto tuottaa tasaisen sadon ja helpottaa sadonkorjuuta. Ainekset hyvään satoon ovat koossa!

Mara -lanat ovat työleveyksiltään 2 - 7 m. Lanan laserlaitteet ja vetovastuksen tunnustelu ohjaavat lanan korkeutta automaattisesti, joten tasoitustyö on helppoa. 
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!

 

AFT Salaojakoneet


Klikkaa kuvaa ja katso video!

Avagrolta saat myös AFT Thenchers traktorisovitteiset salaojituskoneet. Pienempi AFT45 sopii hyvin korjaussalaojituksiin ja kaapelointitöihin. Kone sopii niin maanviljelijöille kuin viherrakentajillekin kompaktin kokonsa ansiosta. Suurempi AFT100 -malli sopii myös isompiin ojitustarpeisiin. Tämän koneen kapasiteetti riittää myös urakointiin.

Koneisiin voidaan liittää laserlaitteet, jolloin voidaan vetää ojiin vietot automaattisesti. Koneissa on valtava määrä erilaisia kokoonpanovariaatioita kaivuusyvyyden ja ojan leveyden suhteen. Lisävarusteena saatavana mm. putkikelat ja ohjurit sekä sorasuppilot. Traktorin vaatimuksena on hydrostaattinen tai ryömintävaihteisto.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!
 

Agrisem Jankkurit


Klikkaa kuvaa ja katso video Grassland mallista!

Agrisem -jankkurien patentoitu terän rakenne nostaa maata ylös luoden aaltomaisen liikkeen. Aallonharjalla maan rakenne on löyhempi, maa murentuu tasaisesti eikä pintaan nouse suuria kokkareita. Jankkuri rikkoo kyntökerroksen pohjan ja päästää kasvien juuret  tunkeutumaan kosteaan maahan. Jankkuroinnin ja kasvien juurten yhteisvaikutus parantaa maan rakennetta ja vaikuttaa varsinkin vesitalouteen niin, että pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen ja toisaalta veden kapillaarinen nousu parantuu.

Cultiplow -mallit ovat itsenäisiä koneita jankkurointiin. Cultiplown erikoismalli on Grassland -jankkuri, jota voit käyttää myös kasvuston ollessa pinnalla. Jankkuri toimii esimerkiksi nurmilohkoilla ja laitumilla, joilta voidaan kerätä sato vielä jankkuroinnin jälkeenkin. Combiplow -yhdistelmäkoneet on tarkoitettu nostolaitesovitteisten työkoneiden ja traktorien väliin.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!

 

Osallistu videokilpailuumme!

Muista osallistua videokilpailuumme tulevalla kasvukaudella! Kuvaa video Avagron tuotevalikoimaan kuuluvasta koneesta tai muusta tuotteesta ja lataa se Youtubeen. Parhaat videot julkaistaan kotisivuillamme. Jokaisesta kotisivuilla julkaistusta videosta saat 300 € ostosrahaa Avagroon! Linkit osoitteeseen anne.nurmi@avagro.fi. Jos kaipaat apua videon editoimiseen tai lataamiseen, ota yhteyttä.