Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet Kasvulle 2/2015 Steketeeharat ja - riviväliruiskut

Avaimet Kasvulle 2/2015 Steketeeharat ja - riviväliruiskut

Avaimet Kasvulle 2/2015

Steketee -rikkaharat ja -riviväliruiskut

Avagron ajankohtaisena uutuutena hollantilaiset Steketee -rikkaharat ja -riviväliruiskut. Uudistuneen ympäristötuen toimenpiteissä tuetaan vaihtoehtoisen kasvinsuojelun ratkaisuja kuten rikkaharoja ja biohajoavia katekalvoja. Avagron valikoimista löydät molemmat!
Riviruiskulla tai riviväliruiskulla tehostat erikoiskasvien kasvinsuojelua kun tehoainevalikoima pienenee entisestään! Enemmän tehoainetta oikeaan paikkaan eikä rikka-ainevioituksia viljelykasville. 

 

Räätälöidyt ratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Steketee -harat kootaan valmiista komponenteista viljelijän tarpeisiin sopiviksi. Etu- tai takakiinnitteinen runkopalkki valitaan laajasta valikoimasta työleveyden mukaan 3, 4, 5, 6 tai 9 metriä. Perusharaelementit (kuvassa alla) kiinnitetään runkopalkkiin rivivälien mukaan ja niihin valitaan sopivat terät, piikit, kiekot tai sormiharat takaamaan paras mahdollinen haraustulos ko. viljelykasville. Katso video kaalille sopivasta sormiharasta!

Kameraohjatut automaattiharat

Steketee -haroihin on saatavilla automaattinen kameraohjaus, jonka avulla pääset 2-3 cm haraustarkkuuteen ja pystyt lisäämään ajonopeutta. Eco-Dan ATC -kameraohjaus voidaan liittää harojen lisäksi muihinkin riviviljelykoneisiin. Katso video Eco-Dan ATC -kameraohjatusta harasta!

Säästöä ja tehoa ruiskutuksiin riviväliruiskulla

Riviväliruiskulla säästät tehoainetta ja pystyt lisäämään käyttömääriä ilman pelkoa viljelykasvin vioittumisesta. Riviväliruiskulla levität saman määrän tehoainetta hehtaaria kohti, mutta suuremman määrän tehoainetta sinne missä sitä tarvitaan. Otsikkokuvassa 3-rivinen porkkanan riviväliruisku, jossa ruiskutus suojakoteloiden ulkopuolella. Yllä kuva esim. perunalle ja muille harjukasveille soveltuvasta riviväliruiskusta, jossa ruiskutus koteloiden sisäpuolella. Alla vastaava ruisku tasamaalla tai matalassa penkissä viljeltäville kasveille.

Avagron videokilpailu

Muista osallistua videokilpailuumme ensi kasvukaudella! Kuvaa video Avagron tuotevalikoimaan kuuluvasta koneesta tai muusta tuotteesta ja lataa se Youtubeen. Parhaat videot julkaistaan kotisivuillamme. Jokaisesta kotisivuilla julkaistusta videosta saat 300 € ostosrahaa Avagroon! Linkit osoitteeseen anne.nurmi@avagro.fi. Jos kaipaat apua videon editoimiseen tai lataamiseen, ilmoita meille.

Flex Fertilizer - nestelannoitteet

Vielä ehdit tilata nestelannoitteet kylvöihin ja istutuksiin.

Valikoimassamme mm. käyttövalmis starttilannoite NP 7-8 + hivenet, 
tehokkaat lehtilannoitteet N18 + Mg, Ca, Mn ja NPK 18-0-3 + Mg + hivenet sekä luomuhyväksytty FZB24 - bakteeri- valmiste kasvun tehostukseen. 

Lisäksi löydät meiltä
Coda-hivenlannoitteet ja
Bladkali TS - kaliumlehtilannoitteen.

Tuotetiedot ja valikoima 

kotisivuillamme www.avagro.fi !