Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet kasvulle 18/2019 - Koneet maanmuokkaukseen Avagrosta!

Avaimet kasvulle 18/2019 - Koneet maanmuokkaukseen Avagrosta!

 

Varmista jyrsimesi toimitus kevääksi!

Avagron valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan jyrsimen asiakaskohtaisesti räätälöitynä.
 

Massano vastakelajyrsimet


Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan videota vastakelajyrsimestä.

Massano vastakelajyrsimiin on saatavilla lukuisia erilaisia tiivistysjyriä ja penkinmuotoilijoita myös hydraulisella vedolla. Jyrsimen roottori pyörii vastasuuntaan ajosuuntaan nähden, roottori heittää maa-aineksen puikkoriviä vasten, tällöin kasvinjätteet, kivet ja kokkareet asettuvat muokkauskerroksen pohjalle. Maan pintaan erottuu hienoin osa maasta antaen hyvän kasvu-/istutusalustan viljelykasville.

Jyrsimen kokoluokka määräytyy pääsääntöisesti käyttävän traktorin hevosvoimien mukaan. Kokoluokkia jyrsimistä löytyy puutarhatraktoriin sopivista miltei 400 hevosvoimaisenkin traktorin perään. Työleveyksien vaihtoehtoja löytyy 85 senttimetristä kahdeksaan metriin. Harjun-ja penkinmuotoilijat tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, onkin tärkeää olla ajoissa valmistelemassa kokoonpanoa ennen kevään sesonkia.

Emy Elenferin lopettaessa toiminnan

olemme ottaneet valikoimaamme uuden vaakatasojyrsimen!

UUTUUS!

Moreni vaakatasojyrsin

Italialainen Moreni valmistaa vaakatasojyrsimiä yli 40 vuoden kokemuksella. Mallistosta löytyy jyrsimiä työleveyksillä 175cm-800cm. Moreni jyrsimet on suunniteltu kestämään - roottoriakselit on laakeroitu kaksirivisillä kuulalaakereilla ja tiivistetty kaksoislabyrinttitiivisteillä. Tasauslana on sijoitettu lähelle roottoriakseleita jonka ansiosta kokkareet eivät pääse terien ohi ennen kuin ovat kokonaan jauhautuneet.  Jyrsimet on mahdollista varustella asiakkaan tarpeisiin sopiviksi:
 


Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan videota vaakatasojyrsimestä.

Moreni Quick System - tekniikalla terien vaihto käy nopeasti ja vaivattomasti - jopa ilman työkaluja. Moreni Triple System - variaatiossa jyrsin varustellaan kolmiteräisillä roottoreilla, joka parantaa koneen hyötysuhdetta entisestään. Saatavilla on myös Samurai Blade – terät, joihin on lisätty vaakasuunnassa olevat evät jotka rikkovat tehokkaammin sadonkorjuujäämiä.


Joulukuussa saamme Laitilaan varastoon ensimmäiset koneet
Seri M.A. 3D Mono 3000 sekä  Kronos 3000 Packer Roller
Soita ja tule tutustumaan jyrsimiin!


Sicma kelajyrsimet


Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan videota kelajyrsimestä.

Sicma kelajyrsimet edustavat perinteistä kelajyrsintä. Etuna jyrsimessä on vahva päädyn voimansiirto vaihdelaatikolta roottorille, joka on toteutettu hammasrattailla eikä ketjulla. Hammasrattaita käyttämällä kuluvat osat vähenevät sekä huoltotoimet saadaan minimoitua. Tehonkestot sijoittuvat välille 15 - 160 hp ja työleveyksiä on tarjolla laajalla skaalalla.

 

 

Soita ja pyydä tarjous!

Avagron tiimi on vahvistunut uudella myyjällä!

Jussi Tuomola
Tekninen myyjä, tuotepäällikkö työkoneet
maanmuokkaus-, istutus- ja kylvökoneet sekä korjuukoneet