Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet kasvulle 17/2019 Tihkuletkut ja Katekalvot Avagrosta, ennakkohinnat!

Avaimet kasvulle 17/2019 Tihkuletkut ja Katekalvot Avagrosta, ennakkohinnat!

 

Tihkuletkut ja katekalvot Avagrosta

Avagron valikoimista löytyvät tihkuletkut ja liittimet joka tarpeeseen sekä muoviset ja biohajoavat katekalvot niin yksi- kuin monivuotisillekin kasveille! Muista myös reikäkalvot ja kasvunedistämiskalvot varhaisviljelyyn.
Ennakkotilaajan etuna ovat edulliset kampanjahinnat mm. Valotan biohajoavista katekalvoista sekä NaanDanJainin TurboTape teippitihkuletkuista.
 

Nyt on paras aika varata tihkuletkut ja biokalvot ensi kevääksi!

Pyydä tarjous ja varmista tuotteen saatavuus!

Kampanjahinnat voimassa 16.12. asti!
 

Tihkuletkun valinta

 • Yksivuotisille kasveille valitaan yleensä seinämävahvuudeltaan ohut tihkuletku (5-8 mil)
 • Monivuotisille kasveille kuten mansikalle, yrteille tai esim. vadelmalle tai mustikalle valitaan seinämältään paksumpi letku, seinämävahvuus on kasvista ja viljelykierrosta riippuen 10 mil:stä aina 40 mil:n asti.
 • Vedon pituus; normaaleille tihkuletkuille on määritetty maksimiveton pituus, jonka puitteissa voidaan vielä taata kiitettävän tasainen kastelu, virtaus ja letkun halkaisija vaikuttavat vedon pituuteen
 • Rinnemaille tarvitset paineentasaavan tihkuletkun
 • Tihkukastelusuunnitelman laatiminen alkaa kartasta; piirrä lohko kartalle, merkitse siihen rivisuunta sekä mitat, runkolinja pumpulta pellolle sekä miten paljon maa nousee/laskee ja mihin suuntaan
 • Suodattimet ja paineet kuntoon; Tihkukastelujärjestelmä vaatii aina suodattimen sekä paineenalentimen! Vedenlaatu ja käytettävä vesimäärä määrittävät sen millainen suodattimen tulee olla, paineenalennin valitaan vesimäärän mukaan.
 • Käytä hyväksesi Avagron suunnittelupalvelua! Teemme sinulle kastelusuunnitelman ja suosittelemme sopivaa tihkuletkua, Avagrossa suunnittelu kuuluu aina hintaan!


 

Valota BioDream, Biohajoavat katekalvot

Kaikki Valotan BioDream kalvot ovat 100% biohajoavaa materiaalia, josta ei jää maahan haitallisia aineita!
Ne toimivat hyvin levityksessä ja istutuksessa, yleensä jopa samoilla säädöillä kuin muovikalvo. Biokalvon materiaali varaa luonnostaan maan lämpöä paremmin kuin PE-kalvo ja tasoittaa näin päivän ja yön välisiä lämpötilaeroja kalvon alla.

 • Musta biokalvo, vahvuus 0,015 mm: suosituin tuotteemme, 1-vuotisille kasveille tarkoitettu kalvo
 • Musta biokalvo, vahvuus 0,03 mm: monivuotisille kasveille, lähinnä mansikalle, tarkoitettu biokalvo
 • VAIN TILAUKSESTA! Mustavalkoinen biokalvo, vahvuus 0,015 mm: 1-vuotisille kasveille tarkoitettu kalvo, jonka toinen puoli valkoinen, käytetään erityisesti salaatilla, kalvon pinta pysyy viileämpänä valkoisen värinsä ansiosta
 • VAIN TILAUKSESTA! Vihreä biokalvo, vahvuus 0,018 mm: Uutuutena vihreä lämpöextrakalvo, 1-vuotisille kasveille jotka tarvitsevat nopeasti lämpimän istutusalustan saadaakseen parhaat edellytykset kasvulle. Vihreä kalvo on NIR-läpäisevä eli päästää maata lämmittävän infrapunasäteilyn läpi, mutta samalla PAR-peittävä eli kalvo ei päästä läpi fotosynteettisesti aktiivisia aallonpituuksia, jotka edistävät rikkojen kasvua. Tuloksena siis lämpimämpi penkki, ilman rikkakasveja!
 • Muista myös PE-kalvot mansikalle, musta ja ruskea

 

Ennakkotilaajan kampanjahinnat voimassa 16.12. asti!!
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

info@avagro.fi
02 8583 600