Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet kasvulle 16/2019 Dewulf ja Miedema, laatua, valikoimaa ja palvelua!

Avaimet kasvulle 16/2019 Dewulf ja Miedema, laatua, valikoimaa ja palvelua!

 

Kwatro
4-rivisellä Dewulf Kwatro korjuukoneella voi telojen ansiosta työskennellä erittäin vaativissa olosuhteissa ja samalla maan tiivistyminen on vähäisempää. Perunapenkit säilyttävät muotonsa kun korjuukanava on sijoitettu telojen eteen.

• Korjuutyö sujuu vaikeissa olosuhteissa
• Suuri nostokapasiteetti
• Säilyttää perunan laadun hyvänä
• Helposti ohjattavissa

Lue lisätietoja koneista kotisivuiltamme www.avagro.fi

Dewulf Torro
Hinattava 2-rivinen sivulta nostava perunannostokone säiliöllä
• Kone on laajasti varusteltavissa, jolloin turhista ominaisuuksista ei tarvitse maksaa
• Selkeä perusrakenne lisää toimintavarmuutta ja pitää käyttökustannukset matalina
KATSO VIDEO

Miedema vastaanottotasku on kätevä puskurisäiliö sadonkorjuusesongin aikaan. Vetoaisalla varustettua pöytää on helppo liikutella traktorilla. Taskun kokoluokan voit valita oman tarpeesi ja kuljetuskalustosi mukaan. Taskun kuljetin nostaa sadon esim. rullapöydälle, joka poistaa kivet, maan ja liian pienet perunat ennen varastointia. Puhdistus parantaa satosi varastokestävyyttä.

Miedeman puhdistus- ja lajittelurullastot voidaan asentaa esim. vastaanottotaskun tai laatikonkippauslaitteen perään. Ne voi sijoittaa myös keskellä linjastoa joko yksin tai peräkkäin. Erilaisia puhdistusrullavaihtoehtoja on useita, myös lajittelurullia löytyy useissa kokoluokissa ja niiden säätö on tehty helpoksi. Hajakokoinen sato saadaan talteen asentamalla poikittaisia kuljettimia rullaston alle ja/tai sen perään.

 

Dewulf R3060
2-RIVINEN AJETTAVA PERUNAN-KORJUUKONE

Dewulf R3060 perunankorjuukonetta on testattu ympäri maailman erilaisissa olosuhteissa ja se on todistanut tehonsa monia tuottoisina työtunteina.

• Helppo huollettavuus, avoimen rakenteen ansiosta
• Säilyttää perunan laadun erinomaisena
• Moduulirakenne takaa tehokkaan puhdistuksen kaikissa olosuhteissa
• Kuormanpurku liikkeessä

R3060 on saatavana useampaa mallia

Miedeman kuppi-istutuskoneita saatavana 2-rivisenä nostolaitesovitteisena ja 4-rivisenä hinattavana tai nostolaitekoneena. Lue lisätietoja koneista kotisivuiltamme www.avagro.fi ja katso video Miedeman kuppi-istutuskoneista!

Miedemalta nopeat ja tarkat hihnaistutuskoneet 2-rivisenä hinattavana tai nostolaitekoneena ja 4-rivisenä hinattavana koneena. Lue lisätietoja koneista kotisivuiltamme www.avagro.fi Katso myös video Miedema Structural koneista!

Miedeman automaattiset AKL laatikon kippauslaitteet tyhjentävät laatikot automaattisesti. Sensori tarkkailee hihnalle tulevan perunan määrää ja laatikon kallistusta, puskurihihnan nopeus taas säätyy automaattisesti pitäen perunavirran tasaisena puhdistimelle tai kuljettimelle. Laite on helppo siirtää trukilla joten sitä voidaan hyödyntää useammalla kuin yhdellä pakkauslinjalla. KATSO VIDEO!

 

Soita, laita viestiä tai tule käymään!

info@avagro.fi

02 8583 600