Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet kasvulle 13/2019 Kelta-musta värisuora

Avaimet kasvulle 13/2019 Kelta-musta värisuora

 

Kelta-musta värisuora maan rakenteen parhaaksi!

Avagron valikoimasta löydät koneet peltosi vesitalouden ja kasvukunnon parhaaksi.
Salaojitus, jankkurointi ja maantasaus ovat avaimet,
joilla saat peltosi parhaan potentiaalin käyttöön.
 

Mara Laserlanat


Klikkaa kuvaa ja katso video!

Mara tasaa pellon pinnan optimaaliseen viettoon. Pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen, kasvit eivät kärsi poutivilla harjanteilla ja kosteusolot tasoittuvat. Ravinteet pysyvät tasaisesti pellolla eivätkä valu notkelmiin. Pinnaltaan, kosteusoloiltaan ja ravinnetilaltaan tasainen pelto tuottaa tasaisen sadon ja helpottaa sadonkorjuuta. Ainekset hyvään satoon ovat koossa!

Mara -lanat ovat työleveyksiltään 2 - 7 m. Lana voidaan varustaa joko Laser- tai GPS-laitteilla. jotka ohjaavat lanan korkeutta automaattisesti. Tasoitustyö on näin suunnitelmallista ja tarkkaa.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!
 

AFT Salaojakoneet


Klikkaa kuvaa ja katso video AFT45!

Avagrolta saat myös AFT Thenchers traktorisovitteiset salaojituskoneet. Pienempi AFT45 sopii hyvin korjaussalaojituksiin ja kaapelointitöihin. Kone sopii niin maanviljelijöille kuin viherrakentajillekin kompaktin kokonsa ansiosta. Suurempi AFT100 -malli sopii myös isompiin ojitustarpeisiin. Tämän koneen kapasiteetti riittää myös urakointiin.

Koneisiin voidaan liittää laserlaitteet, jolloin voidaan vetää ojiin vietot automaattisesti. Koneissa on valtava määrä erilaisia kokoonpanovariaatioita kaivuusyvyyden ja ojan leveyden suhteen. Lisävarusteena saatavana mm. putkikelan pidike ja putken ohjuri sekä sorasuppilo. Traktorin vaatimuksena on hydrostaattinen tai ryömintävaihteisto.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!
 

Agrisem Jankkurit


Klikkaa kuvaa ja katso video Grassland mallista!

Agrisem -jankkurien patentoitu terän rakenne nostaa maata ylös luoden aaltomaisen liikkeen. Aallonharjalla maahan syntyy pystysuuntaisia murtumia, maa murentuu tasaisesti eikä pintaan nouse suuria kokkareita. Jankkuri rikkoo kyntökerroksen pohjan ja päästää kasvien juuret  tunkeutumaan kosteaan maahan. Jankkuroinnin ja kasvien juurten yhteisvaikutus parantaa maan rakennetta ja vaikuttaa varsinkin vesitalouteen niin, että pelto kuivuu nopeammin sateen jälkeen ja toisaalta veden kapillaarinen nousu parantuu.

Cultiplow -mallit ovat itsenäisiä koneita jankkurointiin. Cultiplown erikoismalli on Grassland -jankkuri, jota voit käyttää myös kasvuston ollessa pinnalla. Jankkuri toimii esimerkiksi nurmilohkoilla ja laitumilla, joilta voidaan kerätä sato vielä jankkuroinnin jälkeenkin. Combiplow -yhdistelmäkoneet on tarkoitettu nostolaitesovitteisten työkoneiden ja traktorien väliin.
Tutustu valikoimaan kotisivuillamme!

 

 

Soita tai laita viestiä
ja kysy lisää!

02-8583 600
 info@avagro.fi