Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet Kasvulle 1/2015 AFT salaojakoneet

Avaimet Kasvulle 1/2015 AFT salaojakoneet

Avaimet Kasvulle 1/2015

Nyt Avagrosta AFT traktorisovitteiset salaojituskoneet!

Englantilaiset AFT salaojituskoneet on valmistettu jo 40 vuoden kokemuksella. Traktorisovitteiset mallit AFT 45 (yläkuvassa) ja AFT 100 (kuva alla). Koneet sopivat maatalouden käyttöön. AFT 45:n voit ostaa vaikka kimppakoneeksi. Hoidat sillä kevyemmät täydennysojitukset nopeasti ja vaivattomasti. AFT 100 on järeämpi malli, jonka kaivuusyvyys on suurempi. Tällä koneella voit lähteä vaikka urakoimaan.


Kätevänä lisävarusteena koneisiin saa putkiohjurin ja putkikelan pidikkeitä, sorasuppiloita ja erilaisia kuljettimia.

AFT 100
Sopii teholtaan 100hv tai yli traktoreille, joissa ryömintävaihde tai hydrostaattinen vaihteisto. Kaivannon leveys 125-400 mm ja maksimi syvyys 1,80m.

 

AFT 45 salaojakoneet saatavana joko kuljettimella kuten kuvassa tai maata siirtävällä kairalla. Katso video AFT 45

 

 

AFT 45
Sopii teholtaan 45 hevosvoiman traktoreille, joissa on ryömintävaihde tai hydrostaattinen vaihteisto. Kaivannon leveys on 125-200 mm ja maksimi syvyys 1,20m

Kaivannon syvyyden säätö myös automaattisesti laserilla Katso video!  Videolla AFT 100 tositoimissa vaikeammissa olosuhteissa.
 

Osallistu videokilpailuumme!

Tulevalla kasvukaudella järjestämme videokilpailun asiakkaillemme. Kuvaa video Avagron tuoteperheeseen liittyen (esim. koneet, kastelulaitteet, lannoitteet ym.), toivomme videon sisältävän myös käyttökokemuksia kyseisestä tuotteesta. Lataa videosi Youtube-sivustolle ja lähetä linkki videostasi osoitteeseen anne.nurmi@avagro.fi. Parhaat videot julkaistaan Avagron kotisivuilla. Kaikista kotisivuillamme julkaistuista laadukkaista videoista palkintona 300€ ostosrahaa Avagroon!