Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avaimet kasvulle 10/2013 - Varastointi ja kauppakunnostus

Avaimet kasvulle 10/2013 - Varastointi ja kauppakunnostus

Uusimmat Avaimet kasvulle 10/2013

Kaikki mitä tarvitset satosi varastointiin ja kauppakunnostukseen!

Avagron Hollantilaisten yhteistyökumppanien Miedeman ja Allroundin valikoimista löydät kaikki koneet sadon käsittelyyn peräkärrystä kauppaan asti! Miedeman valikoimista löytyvät mm. monikäyttöiset peräkärryt, vastaanottotaskut sekä niihin sopivat lajittelu- ja puhdistusrullapöydät, helposti liikuteltavat kuljettimet sekä laitteet laatikoiden ja irtovaraston käsittelyyn. Tutustu koko valikoimaan kotisivuillamme.


Allround tarjoaa pakkaustiloihisi yhteensopivat sadonkäsittelylaitteet joista voi vaivattomasti koota koko pakkauslinjan. Valikoimista löytyvät mm. laatikon täyttö- ja kippauslaitteet, elevaattorit ja kuljettimet, koneet kivien- ja mullanerotteluun, pesukoneet, käsinvalintapöydät, lajittelijat erilaisiin tarpeisiin, sipulinlistimet, kiillotus- ja harjakoneet, pölynpoistolaitteistot sekä vaa’at. Tutustu koko valikoimaankotisivuillamme.
Miedema vastaanottotasku on kätevä puskurisäiliö sadonkorjuusesongin aikaan. Vetoaisalla varustettua pöytää on helppo liikutella traktorilla. Taskun kokoluokan voit valita oman tarpeesi ja kuljetuskalustosi mukaan. Taskun kuljetin nostaa sadon esim. rullapöydälle, joka poistaa kivet, maan ja liian pienet perunat ennen varastointia. Puhdistus parantaa satosi varastokestävyyttä.
KATSO VIDEO!
 
Miedeman puhdistus- ja lajittelurullastot voidaan asentaa esim. vastaanottotaskun tai laatikonkippauslaitteen perään. Ne voi sijoittaa myös keskellä linjastoa joko yksin tai peräkkäin. Erilaisia puhdistusrullavaihtoehtoja on useita, myös lajittelurullia löytyy useissa kokoluokissa ja niiden säätö on tehty helpoksi. Hajakokoinen sato saadaan talteen asentamalla poikittaisia kuljettimia rullaston alle ja/tai sen perään. KATSO VIDEO!
Allroundilta löydät käsinvalintapöydät jokaiseen tarpeeseen. Malleja on monia erilaisia, saatavana joko hihnalla tai rullapöytänä. Pöydät ovat ergonomisia ja niiden säätö on tehty helpoksi. KATSO VIDEO PORKKANALINJASTA!

Ota yhteyttä, pyydä suunnitelma ja tarjous!

Reijo Pitkänen
Puh. 040 4550110

Miedema MB on tehokas ja hellävarainen laatikointilaite kahdella laatikkopaikalla. MB sopii erikokoisille laatikoille ja sitä on helppo liikutella esim. trukilla. MB täyttää toista laatikkoa kun vaihdat uutta laatikkoa toiselle paikalle ja työaika tulee käytettyä tehokkaasti hyödyksi. Laite täyttää laatikot täysin automaattisesti, kuljettimen pää taittuu laatikon sisään ja kumiliuskat hidastavat pudotusta, ultraäänisensori mittaa laatikon täyttymistä ja nostaa kuljetinta sitä mukaa. KATSO VIDEO!
Allround säteittäislajittelijassa rullien välit vaihtelevat kolmen tai useamman eri lajittelukoon sisällä ja rullaston alle on sijoitettu jokaiselle kokoluokalle oma kuljetushihna. Rullat ovat ruostumatonta terästä ja niiden etäisyyttä on helppo säätää pöydän päällä olevista vivuista. Allroundilta myös verkkolajittelijat ja pituuslajittelijat.
KATSO VIDEO!
 
Allround pesukonevalikoimasta löydät sopivan koneen mille tahansa tuotteelle. Rumpukoneet pesevät tuotteen mallista riippuen pelkästään pesusuutinten avulla koko ajan vaihtuvalla vedellä tai veteen upotettuna kierrättäen pesuvettä altaan kautta tai koneen sisällä pesusuuttimille.
KATSO VIDEO PERUNALINJASTA!