Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirjearkisto Avagrosta pölynsidontajärjestelmät motocrossradoille!

Avagrosta pölynsidontajärjestelmät motocrossradoille!

 


Avagrosta pölynsidontajärjestelmät motocrossradoille!

 

Suunnittelemme yksilöllisesti teidän radallenne sopivan järjestelmän!

Vesilähteenä voi toimia joki tai lampi. Myös kaivo tai säiliö, jonka vesimäärä on riittävä, sopii vesilähteeksi. Pumpun käyttövoimana on tilanteesta riippuen sähkö tai traktorin voimanotto. Sähköpumpun voit käynnistää kätevästi myös kännykällä.
Järjestelmä koostuu runkolinjasta ja muoviputkilla toteutetuista syöttölinjoista, jotka seuraavat radan kaarteita sekä syöttölinjaan liitettävistä kevytsadettimista. Sadettimet ovat sektorisadettimia, jotka heittävät vettä ainoastaan ajoradalle, joten vettä ei kulu turhaan radanvarsien kasteluun.
Avagron valikoimista löytyvät kaikki järjestelmän rakentamiseen tarvittavat komponentit; pumput, letkut, venttiilit ja liittimet. Kastelujärjestelmän talvihuolto on vaivatonta,  järjestelmää ei tarvitse koota pois talveksikaan, vain pumppu tulee tyhjentää ja siirtää varastoon.

Kysy rohkeasti lisää ja pyydä suunnitelma! Olemme suunnitelleet useita vastaavia järjestelmiä motocrossradoille ympäri Suomen. Suunnitelman tekoa varten tarvitsemme kartan, johon käytettävä vesilähde ja kasteltava rata on selvästi merkitty.

Kuvat ovat kastelujärjestelmästä, jonka toimitimme Miehikkälän motocrossradalle. Avagro toimittaa kastelujärjestelmät myös viheralueille ja maa-ja puutarhatalouden käyttöön. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset viljelykoneet erikoiskasveille. Tutustu kotisivuihimme http://www.avagro.fi/