Etusivu Kampanjat ja ilmoitukset Uutiskirje - avaimet kasvulle

Uutiskirje - avaimet kasvulle

Avagron ”Avaimet kasvulle” -uutiskirje on jokaisen erikoisviljelijän Must-Have. ”Avaimet kasvulle” esittelee Avagron laajaa kone- ja tuotevalikoimaa aihepiireittäin kuvien ja videoiden kera. Kuule viljelijöiden omia kokemuksia Avagrolta hankituista koneista, lannoitteista ja palveluista. Lue uusimmat uutiset koekentiltä, sekä muiden että Avagron omien lannoite- ja viljelykokeiden tuloksista. Saat myös ensimmäisenä tiedon Avagron uusista kampanjoista sekä kutsut näyttelyihin, seminaareihin, messuille ja työnäytöksiin!

Tilaa uutiskirje Selaa uutiskirjearkistoa

Tervetuloa Konepäiville!

Tervetuloa Valtran konepäiville 27.3. klo 10-15

Tervetuloa Valtran konepäiville Laitilaan Avagro Oy:n pihaan (Samppanummentie 6, Laitila). Valtran mallistosta esillä Valtra T214Versu, ValtraA94 ja Fendt 211. Paikalla myös Valtran tämän alueen uusi myyntitiimi: Marko Alava sekä Stefan Jansson.
Tarjolla kahvia ja makkaraa!

 

Päivän aikana mahtavia tarjouksia myös Avagrolla, tule käymään tai soita ja kysy lisää!

 

Coda - maanparannusaineet ja hivenlannoitteet -10% alennus varastossa olevista lannoitteista

Valota BioDream - erikoiserä metrin levyistä yksivuotista biohajoavaa katekalvoa vielä poikkeuksellisesti myynnissä ennakkohinnalla!

Kaikki käytetyt koneet konepäivien aikana -15%. Selaa käytetyt koneemme kotisivuilta tai nettikoneesta.

 

Tervetuloa konepäiville! Avagron myyntitiimi on paikalla vastaamassa kysymyksiin kastelutarvikkeisiin ja muihin tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä!